Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: haal de pitjes uit de granaatappel door met een houten lepel op de schil van de opgesneden granaatappel te kloppen. Vang het sap en de pitjes op en meng met de rode wijnazijn en de olijfolie. Breng op smaak met suiker, zeezout en versgemalen peper.
-
Spoel de fijnproeverssla en zwier droog. Pluk de blaadjes van de radicchio en trek in kleinere stukken. Snij de uiteinden van het witlof. Haal de blaadjes los en snij in reepjes. Spoel de appel en snij in lucifers.
-
Meng de sla met het witlof, de appel en radicchio. Verdeel de garnalen over de salade.
-
Sprenkel de dressing over de salade.
-
Werk af met wat rode besjes en serveer met stokbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven