Salade van tijgergarnalen

2Schaal-/Schelpdieren30minPrint
Ingrediënten
  • 2 verpakkingen Spar Fresh Selection tijgergarnalen met kruidenboter
  • 1 sinaasappel
  • 1 verpakking Spar jonge slablaadjes
  • Spar olijfolie
Recept

1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees. Snij met behulp van een scherp mes de partjes van tussen de witte vliezen (= peler à vif). Vang het sap op.
3. Plaats de schaaltjes met tijgergarnalen 8 minuten in de oven.
4. Verdeel de slablaadjes en sinaasappelpartjes over 2 borden. Besprenkel met het sinaasappelsap en een scheutje olijfolie. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
5. Schik de warme garnalen erop en bedruip met de kruidenboter.

< naar recepten