Salade van tijgergarnalen

Allergenen
Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees. Snij met behulp van een scherp mes de partjes van tussen de witte vliezen (= peler à vif). Vang het sap op.
-
Plaats de schaaltjes met tijgergarnalen 8 minuten in de oven.
-
Verdeel de slablaadjes en sinaasappelpartjes over 2 borden. Besprenkel met het sinaasappelsap en een scheutje olijfolie. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schik de warme garnalen erop en bedruip met de kruidenboter.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven