Pastinaaksoep met gerookte makreel en gepocheerd eitje

91be3cc192e87048dc0903867b8ffeceb942881f30dc6d785a04c59cf8ff8c66.jpg

Allergenen

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 800.0 g pastinaak

    Schil de pastinaken en snij in stukjes.

  2. Ingrediënten: 1.0 grote uien 3.0 teentjes knoflook

    Pel de ui en look en hak grof.

  3. Ingrediënten: 3.0 kl komijn 50.0 g Spar boter

    Smelt de boter in een ruime pot met dikke bodem en fruit de ui, look en stukjes pastinaak op een zacht vuur. Schep ze om in de boter. Kruid met komijn, peper en zout en voeg een scheutje water toe.

  4. Dek de pot af en laat op een zacht vuur 20 min stoven.

  5. Ingrediënten: 1.0 l Boni groentebouillon

    Overgiet met de bouillon en laat verder garen.

  6. Ingrediënten: 2.0 Boni Selection gerookte makreelfilets

    Verwijder het vel en de graten van de makreel en trek het visvlees in stukjes.

  7. Ingrediënten: 150.0 ml Boni room

    Mix de soep en roer de room erdoor. Kruid verder met peper en zout. Schep de stukjes makreel erdoor.

  8. Ingrediënten: Boni azijn

    Breng water aan de kook en giet een scheutje azijn erin.

  9. Ingrediënten: 6.0 Spar eieren

    Breek de eieren in afzonderlijke kommetjes. Maak, met behulp van een garde, een draaikolk in het kokende water en laat het ei voorzichtig in het midden van de draaikolk glijden. Schep uit het water met een schuimspaan als het eiwit mooi rondom gestold is en leg in warm water, terwijl je het volgende ei pocheert.

  10. Ingrediënten: 1.0 bosjes kervel Boni zure room

    Verdeel de soep over kommen. Leg een gepocheerd eitje erin, schep een kl zure room ernaast en bestrooi royaal met plukjes kervel.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit