Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- Januari
- Februari
- Maart
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Pastinaak
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 800.0 g pastinaak
Schil de pastinaken en snij in stukjes.
-
Ingrediënten: 1.0 grote uien 3.0 teentjes knoflook
Pel de ui en look en hak grof.
-
Ingrediënten: 3.0 kl komijn 50.0 g Spar boter
Smelt de boter in een ruime pot met dikke bodem en fruit de ui, look en stukjes pastinaak op een zacht vuur. Schep ze om in de boter. Kruid met komijn, peper en zout en voeg een scheutje water toe.
-
Dek de pot af en laat op een zacht vuur 20 min stoven.
-
Ingrediënten: 1.0 l Boni groentebouillon
Overgiet met de bouillon en laat verder garen.
-
Ingrediënten: 2.0 Boni Selection gerookte makreelfilets
Verwijder het vel en de graten van de makreel en trek het visvlees in stukjes.
-
Ingrediënten: 150.0 ml Boni room
Mix de soep en roer de room erdoor. Kruid verder met peper en zout. Schep de stukjes makreel erdoor.
-
Ingrediënten: Boni azijn
Breng water aan de kook en giet een scheutje azijn erin.
-
Ingrediënten: 6.0 Spar eieren
Breek de eieren in afzonderlijke kommetjes. Maak, met behulp van een garde, een draaikolk in het kokende water en laat het ei voorzichtig in het midden van de draaikolk glijden. Schep uit het water met een schuimspaan als het eiwit mooi rondom gestold is en leg in warm water, terwijl je het volgende ei pocheert.
-
Ingrediënten: 1.0 bosjes kervel Boni zure room
Verdeel de soep over kommen. Leg een gepocheerd eitje erin, schep een kl zure room ernaast en bestrooi royaal met plukjes kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven