Eieren , Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spinaziecrème: doe de ricotta met de rauwe spinazie in de hakmolen. Hak tot een crème. Kruid met peper en zout.
-
Klop de eieren los met de room en meng de gemalen kaas onder het eimengsel. Kruid met peper en zout.
-
Laat wat boter smelten in een koekenpan en bak 4 omeletten.
-
Besmeer de omeletten met de spinaziecrème.
-
Schik op elke omelet een sneetje gerookte zalm.
-
Rol de omelet op en snij schuin in 2.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven