Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder het hoedje van de ronde kant van het ei. Haal het eiwit en de dooier uit het ei, laat het eiwit weglopen en steek de eidooier opnieuw in de eierschaal.
-
Breng een pan met water aan de kook, zet van het vuur zodat het water net niet kookt. Laat de eierschalen met de spitse kant naar onderen in het water glijden. Laat de eidooiers gedurende 5 tot 10 minuten drijven in het hete water. De dooier zal zo licht stollen en ‘zalvig’ gaar worden.
-
Haal de eierschaaltjes uit het water en zet in de eierdopjes.
-
Spoel de spinazie. Blancheer de spinazieblaadjes in kokend water. Giet af en laat uitlekken. Mix fijn in de keukenblender. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Snij de sneetjes gerookte zalm in fijne reepjes en rol deze op.
-
Doe de spinaziepuree in een spuitzak. Spuit de spinaziepuree boven de gestolde dooier. Werk af met de opgerolde gerookte zalm en een extra blaadje rauwe spinazie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven