Spinaziepancakes met rillettes van gerookte zalm

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pancakes:
-
Mix de melk met de spinazie. Mix de Griekse yoghurt, bloem en eidooiers erdoor.
-
Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Spatel de eiwitten door het beslag.
-
Verhit wat boter in een antikleefpan. Bak pancakes van 10 cm doorsnede aan beide zijden lichtbruin. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Rillettes:
-
Hak de gerookte zalm kort in een hakmolentje. Snipper de dille fijn.
-
Roer de zalm en de dille door de Griekse yoghurt. Breng op smaak met citroensap, cayennepeper en weinig zout.
-
Afwerking:
-
Pel de rode ui en snipper in heel fijne ringen (met een mandoline).
-
Schik de pancakes in een stapel op een bord. Leg op elke pancake wat rillettes van gerookte zalm. Werk af met zure room, viseitjes, rode ui en wat zwarte peper.