Schaaldieren , Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Bloemkool
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen, snij in gelijke stukken en kook ze gaar. Giet af en laat nog even nadrogen op het vuur. Duw de aardappelen door de roerzeef en hou even apart.
-
Gaar de kabeljauw met de eetlepels witte wijn en een schijfje citroen in de microgolfoven. Kruid met peper en zout.
-
Plet de gare kabeljauw onder de puree. Voeg olijfolie, peper, zout en citroensap naar eigen smaak toe. Meng alles tot je een smeuïge puree bekomt. Meng er de gehakte peterselie onder. Hou warm.
-
Reinig de bloemkool en snij in roosjes. Kook de bloemkoolroosjes beetgaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Zet de ringvorm in het midden van het bord en vul met de brandade van kabeljauw. Schik er de bloemkoolroosjes rond en daartussen enkele toefjes zure room.
-
Versier met wat rivierkreeftjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven