Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het zout met de 2 soorten suiker.
-
Haal de zalm uit de verpakking, spoel de zalm en dep droog. Schik het stuk zalm in een schotel. Verdeel het zoutsuikermengsel over de bovenkant van de zalm.
-
Pluk de dille en hak fijn. Verdeel de gehakte dille over de zalm. Leg bovenop de dille enkele fijne schijfjes citroen. Dek af met plasticfolie, leg er iets van gewicht op en zet minstens 12 u. in de koelkast.
-
’s Anderendaags
Verwijder de schijfjes citroen en snij de zalm in fijne plakjes.
-
Snij de avocado in 2, verwijder de pit en schil. Snij in plakjes.
-
Serveer de zalm met de avocado en zure room.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven