Carpaccio van sinaasappel met kabeljauwbrandade

7bc31627bc6684f04f8d8ddcda36ee44be0075184bcbcb0a7f19ab816d60290b.jpg

Allergenen

Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng een pot water aan de kook en pocheer hierin de kabeljauwfilet net gaar.

  2. Laat uitlekken, trek de vis met een vork uit elkaar in lamellen en doe in een pot samen met de blaadjes laurier.

  3. Verwarm de melk samen met de room en de gepelde look.

  4. Verwarm de olie apart.

  5. Zet de kabeljauw op een zacht vuurtje en roer er afwisselend 1 el romige melk en 1 el olie door.

  6. De brandade zal uiteindelijk beginnen te binden zoals een aardappelpuree. Kruid met peper en zout.

  7. Snij de olijven in ringetjes.

  8. Boen de sinaasappelen schoon, snij ze in fijne plakken en schik op borden.

  9. Schep er hoopjes brandade op en werk af met olijfringetjes en plukjes peterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit