Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng een pot water aan de kook en pocheer hierin de kabeljauwfilet net gaar.
-
Laat uitlekken, trek de vis met een vork uit elkaar in lamellen en doe in een pot samen met de blaadjes laurier.
-
Verwarm de melk samen met de room en de gepelde look.
-
Verwarm de olie apart.
-
Zet de kabeljauw op een zacht vuurtje en roer er afwisselend 1 el romige melk en 1 el olie door.
-
De brandade zal uiteindelijk beginnen te binden zoals een aardappelpuree. Kruid met peper en zout.
-
Snij de olijven in ringetjes.
-
Boen de sinaasappelen schoon, snij ze in fijne plakken en schik op borden.
-
Schep er hoopjes brandade op en werk af met olijfringetjes en plukjes peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven