Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de witloofstronk en trek de blaadjes los. Spoel en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Laat de tonijn uitlekken en verkruimel de tonijn. Snij de boter in stukjes en laat op kamertemperatuur komen. Mix de boter met de tonijn tot een homogene massa.
-
Laat de eetlepel kappertjes uitlekken, hak ze fijn en meng ze onder de tonijnboter. Kruid bij met peper en zout.
-
Vul elk blaadje met een beetje tonijnboter en schik telkens 3 à 4 blaadjes op elkaar. Druk lichtjes aan. Herhaal dit tot alle blaadjes zijn opgebruikt.
-
Rol elke millefeuille in wat plasticfolie en plaats voor minstens 1 uur in de koelkast.
-
Haal enkele minuten voor het opdienen de millefeuilles uit de koelkast en snij in stukken.
-
Schik op een bord en werk af met enkele dotjes fijne mosterd.
-
Tip: je kan dit ook bereiden met dunne plakjes rauwe courgette en de tonijn kan vervangen worden door sardienen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven