Eieren en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek een ovenplaat met bakpapier.
-
Trek de brickvellen voorzichtig los. Snij ze in 6 driehoeken. Schik ze op het bakpapier. Strijk in met een losgeklopte eidooier en bestrooi met sesamzaadjes. Bak de driehoekjes gedurende 5 minuten goudgeel. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij het witloof in 2 en snipper fijn
-
Smelt een klontje boter en stoof het witloof op een zacht vuur.
-
Rooster de pijnboompitten in een hete pan met antikleeflaag.
-
Verhit olijfolie in een pan en stoof de fijngesnipperde ui hierin. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
-
Voeg het gestoofde witloof en de geroosterde pijnboompitten toe. Kruid met peper, zout, verse tijm en Provençaalse kruiden.
-
Klop een scheutje room los met de eieren. Giet bij het gehaktmengsel.
-
Leg een driehoekje brickdeeg op het bord. Bestrijk met de gehaktvulling. Herhaal dit 3 keer tot je een mooi torentje bekomt. Werk af met een takje verse tijm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven