Minipizza met vis

4Vis15minPrint
Ingrediënten
  • 1 pakje Spar pizzadeeg
  • 4 el Boni Selection passata
  • 2 el Boni Selection zure room
  • 2 el Boni Selection kappertjes
  • 2 el zilveruitjes op azijn
  • ½ gele paprika
  • 1 blik Boni Selection tonijn in olijfolie
  • Parmezaanse kaas
  • Spar rucola
  • verse basilicum
  • Italiaanse kruiden
Recept
  1. Steek 4 cirkels uit het pizzadeeg.
  2. Meng de passata met de zure room. Kruid met peper en zout. Smeer op de pizzabodems.
  3. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snij de paprika in dunne reepjes en leg op de pizzabodems.
  4. Laat de tonijn uitlekken en verdeel over de pizzabodems.
  5. Verdeel de kappertjes en uitjes over de pizzabodems.
  6. Kruid de pizza’s met Italiaanse kruiden en rasp er wat Parmezaanse kaas over.
  7. Bak de pizza’s krokant en gaar op de barbecue met het deksel erop.
  8. Werk na het bakken af met rucola en verse basilicum.
< naar recepten