Komkommersoep met munt en gerookte forel

83b11f46baef5d90dffec146a3d2d8ba2383ee2240d267acae349f7b5d2d8c1b.jpg

Allergenen

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de komkommers. Trek met behulp van een dunschiller 2 cm brede linten van de komkommer en dit over de hele lengte.

  2. Snij de forelfilets in de lengte doormidden. Snij in stukjes van 2 cm. Leg 2 stukjes forel op elkaar en wikkel daar een komkommerlint rond. Rol stevig op. Snij de zijkanten mooi glad. Maak zo 12 stuks. Hou fris in de koelkast.

  3. Mix de overschot van de komkommers met de groentebouillon, Griekse yoghurt en muntblaadjes fijn tot een homogene soep. Kruid met peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.

  4. Serveer de komkommersoep ijskoud in diepe borden. Werk af met 3 rolletjes gerookte forel en enkele blaadjes munt.