Schaaldieren , Vis , Weekdieren , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de zeevruchten ontdooien.
-
Snipper de peterselie en bieslook fijn, hou apart. Pel de rode ui en verwijder de zaadlijsten van de paprika. Snij rode ui, paprika en tomaten in grove stukken. Pel de teentjes look en snij in plakjes.
-
Stoof de groenten aan in hete olijfolie in een grote stoofpot. Voeg tijm, laurier en de look toe. Laat 5 min stoven.
-
Voeg de witte wijn, tomatenpuree, cayennepeper, visbouillon en saffraanpoeder toe. Laat opkoken.
-
Doe de zeevruchten bij de bereiding. Bestrooi met amandelen en amandelpoeder. Laat 5 min sudderen.
-
Voeg de gamba’s toe en laat garen in de saus.
-
Kruid met peper en zout. Werk af met schijfjes citroen, grijze garnalen en fijngesnipperde peterselie en bieslook. Serveer in een diep bord of schotel.
-
Tip: gebruik tijdens het mosselseizoen verse mosselen. Kook ze eerst apart en voeg het gezeefde mosselvocht toe aan je soep.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven