Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Blancheer de broccoliroosjes beetgaar. Kook de aardappeltjes gaar in de schil en snij ze in plakjes.
-
Reinig de lente-uitjes en snij in fijne ringetjes.
-
Pocheer de zalm net gaar in warme visbouillon.
-
Snij de rode ui in stukjes en doe samen met het citroensap, de mosterd en de olijfolie in de keukenmachine. Mix tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Knip de tuinkers fijn en strooi erover.
-
Verdeel de zalm in stukken en schik ze samen met de aardappelplakjes en broccoliroosjes over de borden. Knip er de tuinkers over en werk af met versgemalen peper en zeezout.
-
Serveer met de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven