Gegrilde broccolisalade met citroendressing PT30M 4 porties 1 koffielepel honing 1 koffielepel citroenzeste 1 bussel radijsjes 1 kl Boni mosterd 4 el Boni Selection Griekse olijfolie 1 eetlepel sap van citroen 1 eetlepel rode wijnazijn 250 g gekleurde kerstomaten 2 stronken broccoli 1 rode ui Spar amandelschilfers

Gegrilde broccolisalade met citroendressing

6bfff548b0e2252318f45e09d468153103ff7576ed68c626c34b69a352312e35.jpg

Allergenen

Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de broccoli in roosjes met lange steeltjes. Bestrijk met olie, kruid met peper en zout en gril ze beetgaar op de BBQ.

  2. Snij de tomaatjes middendoor en snipper de radijsjes fijn.

  3. Pel de ui en snipper fijn.

  4. Dressing

    Klop de mosterd, het citroensap, de azijn, de honing en de olie tot een dressing. Kruid met peper en zout en schep de citroenzeste erdoor.

  5. Rooster de amandelschilfers goudbruin in een droge koekenpan.

  6. Stel de salade samen, besprenkel met dressing en werk af met amandelschilfers.