Broccolisalade met cheddar & mosterddressing

Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de broccoli in hapklare roosjes en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Laat ze uitlekken, spreid uit op een schone doek en laat uitdampen.
-
Snij het vruchtvlees van de appel in lucifers. Besprenkel met citroensap om verkleuring tegen te gaan.
-
Snij de cheddar in staafjes. Bak de spekblokjes krokant in een koekenpan met antiaanbaklaag en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Doe de dressingingrediënten in een bokaal met schroefdeksel en schud krachtig.
-
Breng de dressing op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schep de appel, cheddar en spekreepjes door de broccoliroosjes. Meng de dressing erdoor en breng indien nodig verder op smaak met peper en zout.