Rivierkreeftjes met komkommer en mango

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de komkommer in fijne, lange plakjes met behulp van een snijmachine of dunschiller. Leg deze plakjes aan de binnenzijde van de ringvorm en maak zo een tulband.

  2. Snij de rest van de komkommer in fijne dobbelsteentjes, maar zonder de zaadjes.

  3. Schil de mango en snij in fijne plakjes. Steek hier ronde plakjes uit met een uitsteekvorm van 6 cm diameter. Snij voor de helft middendoor en rol op tot een hoorntje. Hou apart. Snij de rest van de mango in fijne dobbelsteentjes.

  4. Pel de sjalotten en snipper fijn. Snij de rivierkreeftjes in stukjes.

  5. Meng de stukjes komkommer, mango en fijngesnipperde sjalotten onder de rivierkreeftjes. Voeg mayonaise, zure room en dragonazijn toe. Kruid met peper, zout en fijngesnipperde dille.

  6. Vul de komkommertulband met de mengeling. Zet de ring op het bord en verwijder de ringvorm voorzichtig.

  7. Werk het bord af met de mangohoorntjes, rivierkreeftjes, komkommerfantasie en enkele toefjes mayonaise met dilletakjes.