Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de komkommer in fijne, lange plakjes met behulp van een snijmachine of dunschiller. Leg deze plakjes aan de binnenzijde van de ringvorm en maak zo een tulband.
-
Snij de rest van de komkommer in fijne dobbelsteentjes, maar zonder de zaadjes.
-
Schil de mango en snij in fijne plakjes. Steek hier ronde plakjes uit met een uitsteekvorm van 6 cm diameter. Snij voor de helft middendoor en rol op tot een hoorntje. Hou apart. Snij de rest van de mango in fijne dobbelsteentjes.
-
Pel de sjalotten en snipper fijn. Snij de rivierkreeftjes in stukjes.
-
Meng de stukjes komkommer, mango en fijngesnipperde sjalotten onder de rivierkreeftjes. Voeg mayonaise, zure room en dragonazijn toe. Kruid met peper, zout en fijngesnipperde dille.
-
Vul de komkommertulband met de mengeling. Zet de ring op het bord en verwijder de ringvorm voorzichtig.
-
Werk het bord af met de mangohoorntjes, rivierkreeftjes, komkommerfantasie en enkele toefjes mayonaise met dilletakjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven