Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de komkommer in fijne, lange plakjes met behulp van een snijmachine of dunschiller. Leg deze plakjes aan de binnenzijde van de ringvorm en maak zo een tulband.
-
Snij de rest van de komkommer in fijne dobbelsteentjes, maar zonder de zaadjes.
-
Schil de mango en snij in fijne plakjes. Steek hier ronde plakjes uit met een uitsteekvorm van 6 cm diameter. Snij voor de helft middendoor en rol op tot een hoorntje. Hou apart. Snij de rest van de mango in fijne dobbelsteentjes.
-
Pel de sjalotten en snipper fijn. Snij de rivierkreeftjes in stukjes.
-
Meng de stukjes komkommer, mango en fijngesnipperde sjalotten onder de rivierkreeftjes. Voeg mayonaise, zure room en dragonazijn toe. Kruid met peper, zout en fijngesnipperde dille.
-
Vul de komkommertulband met de mengeling. Zet de ring op het bord en verwijder de ringvorm voorzichtig.
-
Werk het bord af met de mangohoorntjes, rivierkreeftjes, komkommerfantasie en enkele toefjes mayonaise met dilletakjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven