Komkommer met surimi en curry-mango

Schaaldieren , Eieren , Vis , Gluten , Mosterd , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de komkommer in fijne schijfjes.
-
Pel de rode ui en snij in halve fijne ringen.
-
Snij de surimi in stukjes. Snipper wat bieslook fijn.
-
Doe alle ingrediënten in een pot, sluit met een deksel en schud goed door elkaar.
-
Serveer op een bord of in een kommetje of lepel rechtstreeks uit de bokaal.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders