Ebly met zalm, broccoli en kreeftensaus

Ebly met zalm, broccoli en kreeftensaus

Allergenen

Schaaldieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de Ebly gaar in licht gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Breng de room met de kreeftensoep en het water aan de kook. Laat 5 min sudderen zonder deksel. Kruid met zwarte peper en zout.

  3. Snij de roosjes van de broccoli. Schil de steel en snij in blokjes.

  4. Verwarm de oven voor op 180°C.

  5. Spreid de zalm met de broccoliroosjes op een ovenplaat met bakpapier. Besprenkel met zonnebloemolie en Provençaalse kruiden. Kruid met zwarte peper en zout. Zet 8 min in de voorverwarmde oven.

  6. Snipper de dille fijn.

  7. Serveer de Ebly met de zalm en de broccoli. Lepel er wat saus bij en werk af met dille.