Ebly met zalm, broccoli en kreeftensaus

Schaaldieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de Ebly gaar in licht gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
-
Breng de room met de kreeftensoep en het water aan de kook. Laat 5 min sudderen zonder deksel. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de roosjes van de broccoli. Schil de steel en snij in blokjes.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Spreid de zalm met de broccoliroosjes op een ovenplaat met bakpapier. Besprenkel met zonnebloemolie en Provençaalse kruiden. Kruid met zwarte peper en zout. Zet 8 min in de voorverwarmde oven.
-
Snipper de dille fijn.
-
Serveer de Ebly met de zalm en de broccoli. Lepel er wat saus bij en werk af met dille.