Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren 7 minuten; zo is het eiwit gestold en het eigeel net niet. Laat schrikken onder koud water.
-
Pel de ui en snij in flinterdunne ringen.
-
Was de appelen en snij ze in partjes, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in blokjes, besprenkel met citroensap.
-
Snij de olijven doormidden.
-
Leg de rucola 5 minuten in ijskoud water met enkele ijsblokjes. Zwier droog.
-
Verwijder vel en graten van de makreel en trek de vis in stukjes.
-
Pel de eieren en snij ze in 4.
-
Verdeel de rucola over de borden, strooi de kappertjes en olijven erover en besprenkel met olijfolie.
-
Schik de appelstukjes, makreel, eieren en uiringen erop. Breng op smaak met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven