Vietnamese fishballs met sweet chilisaus

Schaaldieren , Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 1.0 bosjes lente-ui
Snij de lente-ui fijn en bewaar in koud water.
-
Ingrediënten: 400.0 g scampi’s 1.0 dl Boni room 1.0 kl sambal oelek handvol versnipperde bieslook handvol versnipperde koriander
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Cutter de scampi’s met het ei glad en voeg de sambal toe. Giet de room erbij en cutter tot een glad beslag. Kruid met peper en zout. Voeg de versnipperde bieslook en koriander toe.
-
Ingrediënten: 4.0 el Spar kokospoeder
Draai bolletjes en haal ze door de kokosrasp.
-
Frituur deze bolletjes kort op 180°C.
-
Steek enkele bolletjes op een brochettestokje.
-
Ingrediënten: handvol Spar pindanoten natuur ijsbergsla's sweet chilisaus
Schik op een blad ijsbergsla en werk af met de sweet chilisaus en gehakte pindanoten.
-
Bestrooi rijkelijk met de versneden lente-ui.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven