Vietnamese fishballs met sweet chilisaus

cb62a3ffd82c0dd6c8d15b0f1d6a95e4b0d05c29ef264624f9bb016d3b1205be.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 1.0 bosjes lente-ui

    Snij de lente-ui fijn en bewaar in koud water.

  2. Ingrediënten: 400.0 g scampi’s 1.0 dl Boni room 1.0 kl sambal oelek handvol versnipperde bieslook handvol versnipperde koriander

    Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Cutter de scampi’s met het ei glad en voeg de sambal toe. Giet de room erbij en cutter tot een glad beslag. Kruid met peper en zout. Voeg de versnipperde bieslook en koriander toe.

  3. Ingrediënten: 4.0 el Spar kokospoeder

    Draai bolletjes en haal ze door de kokosrasp.

  4. Frituur deze bolletjes kort op 180°C.

  5. Steek enkele bolletjes op een brochettestokje.

  6. Ingrediënten: handvol Spar pindanoten natuur ijsbergsla's sweet chilisaus

    Schik op een blad ijsbergsla en werk af met de sweet chilisaus en gehakte pindanoten.

  7. Bestrooi rijkelijk met de versneden lente-ui.