Vietnamese pindadip

Allergenen
Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en pers de look.
-
Roer los met 2 el water /120 g pindakaas en meng met de pindakaas, kokosmelk, hoisinsaus en het limoensap tot een smeuïge dip.
-
Schep in een kom.
-
Werk af met gehakte pindanoten.
-
Serveer met:
-
Summer rolls, spring rolls, gestoomde groenten of kipsatés.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven