Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de asperges beetgaar in kokend gezouten water. Giet af en laat schrikken in ijskoud water. Hou apart.
-
Schil de gember en snij in plakjes. Reinig de citroengrasstengels en snij overlangs middendoor. Pel de teentjes look en sjalot. Snipper de sjalot fijn. Spoel de limoenen en snij in kwartjes.
-
Breng de kippenbouillon met kokosmelk, gemberplakjes, lookteentjes, sjalotsnippers, citroengrasstengels en limoenkwartjes aan de kook. Laat 5 minuten goed koken en zet daarna op een zacht vuur.
-
Pel de scampi’s, maar laat het staartje eraan zitten. Verwijder het darmkanaal. Voeg de rauwe scampistaarten toe aan de bouillon en laat nog 8 minuten trekken in de bouillon.
-
Serveer de soep in kommen. Verdeel de Thaise asperges samen met de scampi’s over de verschillende soepkommen.
-
Werk af met de sjalotjes, gemberplakjes, lookteentjes, limoenkwartjes en citroengrasstengels. Kruid met peper en zout.
-
Serveer zeer warm. Strooi er nog wat bieslooksnippers over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven