Hartige cruffin met kruidenkaas en gerookte zalm

Vis , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Open het pakje Danerolles. Rol het deeg open. Snij langs de stippellijntjes de flap in 3 gelijke stukken. Snij in de lengte de 3 aparte stukken in 4 gelijke repen. Je hebt nu 12 gelijke repen.
-
Snij de sneden gerookte zalm in lange repen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C en vet de bakvorm in.
-
Smeer de repen deeg in met Boursin. Bedek iedere reep met en stukje gerookte zalm.
-
Draai 2 repen samen op tot een mooi rondje. Schik de cruffins in de muffinbakvorm.
-
Bak 20 à 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven, laat afkoelen. Ontvorm de cruffins en serveer met wat tuinkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders