Hartige cruffin met kruidenkaas en gerookte zalm

Hartige cruffin met kruidenkaas en gerookte zalm

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Open het pakje Danerolles. Rol het deeg open. Snij langs de stippellijntjes de flap in 3 gelijke stukken. Snij in de lengte de 3 aparte stukken in 4 gelijke repen. Je hebt nu 12 gelijke repen.

  2. Snij de sneden gerookte zalm in lange repen.

  3. Verwarm de oven voor op 180°C en vet de bakvorm in.

  4. Smeer de repen deeg in met Boursin. Bedek iedere reep met en stukje gerookte zalm.

  5. Draai 2 repen samen op tot een mooi rondje. Schik de cruffins in de muffinbakvorm.

  6. Bak 20 à 25 min in de voorverwarmde oven.

  7. Haal uit de oven, laat afkoelen. Ontvorm de cruffins en serveer met wat tuinkers.