Gegrilde goudbrasem met groene curry

Gegrilde goudbrasem met groene curry

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Groene curry

    Was de koriander en krulpeterselie. Pel de look en sjalot, snipper alles fijn. Rasp de gember.

  2. Mix de koriander, krulpeterselie, look, sjalot, gember, groene peper, komijnpoeder, sap van de citroen, zonnebloemolie en vissaus glad tot een groene pasta.

  3. Smeer de binnenkant van de vis in met deze groene pasta. Snij de buitenkant van de vis enkele keren in. Smeer de vis in met olie. Strooi peper en zout in de inkervingen.

  4. Gril de vis op de BBQ.

  5. Verhit de opgevulde aardappelen op de BBQ.

  6. Meng de trostomaatjes met olijfolie, peper en zout en Provençaalse kruiden. Doe de tomaatjes in een vuurvaste schotel en laat grillen op de BBQ.

  7. Serveer de vis met de gepofte aardappelen en de gegrilde trostomaatjes.