Gebakken goudbrasem met groene asperges en vinaigrette

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Wrijf de goudbrasem in met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Schil het onderste deel van de asperges en snij ze in het midden schuin in 2.
-
Schil de aardappelen en snij in dikke plakken. Kruid met olijfolie, peper en zout.
-
Gril de asperges en de aardappelen tot ze beetgaar zijn.
-
Leg de vis op aluminiumfolie en bak hem 10 min aan beide kanten op de BBQ.
-
Vinaigrette:
-
Snij de sjalotten, pepers, look en het citroengras superfijn en meng met de olijfolie. Kruid bij met peper en zout.
-
Schik de vis als hij gaar is in een schaal. Giet de vinaigrette rijkelijk over de vis en werk af met de asperges, aardappelen en basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven