Gebakken goudbrasem met groene asperges en vinaigrette

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Wrijf de goudbrasem in met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Schil het onderste deel van de asperges en snij ze in het midden schuin in 2.
-
Schil de aardappelen en snij in dikke plakken. Kruid met olijfolie, peper en zout.
-
Gril de asperges en de aardappelen tot ze beetgaar zijn.
-
Leg de vis op aluminiumfolie en bak hem 10 min aan beide kanten op de BBQ.
-
Vinaigrette:
-
Snij de sjalotten, pepers, look en het citroengras superfijn en meng met de olijfolie. Kruid bij met peper en zout.
-
Schik de vis als hij gaar is in een schaal. Giet de vinaigrette rijkelijk over de vis en werk af met de asperges, aardappelen en basilicumblaadjes.