Gegrilde groene asperges met Toscaans spek

Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de groene asperges en snij het harde deel onderaan weg.
-
Leg ze in een schaal en overgiet met olijfolie of voor een speciale smaak met sesamolie. Kruid met peper en zout. Meng goed en laat 1 uur marineren.
-
Leg de asperges op de hete BBQ en gril op een matig vuur. Bak ondertussen ook het Toscaans spek op de BBQ. Draai de asperges regelmatig om.
-
Leg de plakjes longaniza op de BBQ en gril kort.
-
Leg het Toscaans spek in het midden van het bord. Schik de gegrilde asperges en plakjes longaniza er ook op. Garneer met parmezaanschilfers.