Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water. Giet af en plet fijn met een pureestamper. Voeg de boter toe. Kruid met peper en zout.
-
Haal de rolmops uit het vocht en laat uitlekken op keukenpapier. Leg de filets open en bestrijk met een dun laagje puree. Rol terug op en snij in cilinders van 5 cm dik.
-
Kook de eieren hard, giet af en laat afkoelen. Pel de eieren en plet fijn. Meng met de gehakte peterselie.
-
Zet 3 cilinders in het midden van elk bord. Geef er enkele quenelles tartaarsaus bij. Strooi de eimimosa rondom het bord.