Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de vis ontdooien en dep de filets droog. Snij de vis in stukjes.
-
Doe ¼ van de vis samen met de mosterd in de keukenrobot en mix glad.
-
Snij de pijpajuin fijn en doe samen met de rest van de vis bij de vispasta. Mix kort tot de vispasta zich gemengd heeft met de rest van de kabeljauw, maar let er wel op dat het mengsel niet te fijn wordt.
-
Meng de kappertjes, paneermeel, eiwit en het broodkruim er met de hand door. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Vorm er vier burgers van en laat rusten in de koeling.
-
Snij de tomaten in fijne plakjes.
-
Verwarm boter in een pan op een middelhoog vuur. Bak de visburgers goudbruin en gaar aan beide zijden.
-
Leg de visburgers samen met de spinazieblaadjes, komkommer en tomaatplakjes en tartaarsaus tussen de broodjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven