Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de vis ontdooien en dep de filets droog. Snij de vis in stukjes.

  2. Doe ¼ van de vis samen met de mosterd in de keukenrobot en mix glad.

  3. Snij de pijpajuin fijn en doe samen met de rest van de vis bij de vispasta. Mix kort tot de vispasta zich gemengd heeft met de rest van de kabeljauw, maar let er wel op dat het mengsel niet te fijn wordt.

  4. Meng de kappertjes, paneermeel, eiwit en het broodkruim er met de hand door. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  5. Vorm er vier burgers van en laat rusten in de koeling.

  6. Snij de tomaten in fijne plakjes.

  7. Verwarm boter in een pan op een middelhoog vuur. Bak de visburgers goudbruin en gaar aan beide zijden.

  8. Leg de visburgers samen met de spinazieblaadjes, komkommer en tomaatplakjes en tartaarsaus tussen de broodjes.