Broodje gepaneerde kabeljauw

Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de ijsbergsla en snij in fijne sliertjes met behulp van een scherp mes of een snijmachine.
-
Snij de tomaten in dikke schijven.
-
Bak de broodjes af volgens de werkwijze op de verpakking.
-
Verhit olie in een koekenpan en bak de gepaneerde kabeljauwfilets rondom bruin. Laat de kabeljauwfilets verder bakken op een zacht vuur tot ze gaar zijn.
-
Snij de ciabattina’s in Vul 1 helft met ijsbergsla, een schijfje tomaat, een gepaneerde kabeljauwfilet, mayonaise, een schijfje tomaat en ijsbergsla. Zet de 2de helft van het broodje erop en steek vast met een houten prikker.