Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de gember en rasp fijn. Pel de look en pers fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snij het vruchtvlees fijn.
-
Verhit wat arachideolie in een sauspannetje.
-
Bak de look met de gember en chilipeper. Blus met de kokosmelk.
-
Voeg de sojasaus, sweet chilisaus, vissaus en pindakaas toe.
-
Breng al roerend aan de kook en laat 5 min rustig sudderen.
-
Snij de komkommer in fijne schijfjes. Snij de kerstomaten in kwarten.
-
Verhit wat arachideolie in een antikleefpan en bak de schnitzels aan beide zijden in 3 min krokant. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de gebakken schnitzel in schuine repen van 2 cm.
-
Beleg de piccolo’s met ijsbergsla, komkommer, gebakken schnitzel en koriander. Verdeel er wat satésaus over. Serveer met de kerstomaatjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven