Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vinaigrette: klop de ingrediënten voor de vinaigrette in een kom. Kruid met peper en zout.
-
Reinig de boontjes en kook ze beetgaar in gezouten kokend water. Giet af en laat ze schrikken onder koud stromend water. Laat uitlekken en trek ze open.
-
Snij de zwarte en groene olijven in plakjes. Spoel de radijsjes en snij deze ook in fijne plakjes.
-
Spoel de verschillende soorten sla en zwier goed droog. Snij de kerstomaatjes in Pel de zachtgekookte eieren en snij eveneens in 4.
-
Trek de blaadjes van het witloof los. Snij de verschillende paprika’s in julienne.
-
Haal de ansjovisfilets uit de olie en laat uitlekken. Dep droog op wat keukenpapier.
-
Verdeel de slatoefjes en de witloofblaadjes over het bord.
-
Schroei de verse tonijn aan in een hete pan met een beetje olijfolie en bak 1 minuut aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en snij in plakjes.
-
Verdeel de rest van de ingrediënten over de sla- en witloofblaadjes. Schik de tonijnplakjes ertussen.
-
Besprenkel met de vinaigrette en geef de rest erbij in een kleine kom.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven