Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook het sap van de bloedappelsien op met de agar agar en laat enkele minuten doorkoken. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Voeg de koude room toe en meng goed. Giet in de sifonfles en steek er 2 gaspatronen op. Schud goed met de fles en zet ze in de koelkast gedurende minstens 2 uur.
-
Schil de komkommer, haal het vruchtvlees eruit. Snij in dikke julienne en vervolgens in fijne brunoise. Reinig de lente-uitjes en snij in fijne ringen.
-
Schil de aardappel en snij met een mandoline fijne plakjes (1 mm). Bak de chips in de frietketel op 140°C tot ze goudbruin en krokant zijn. Hou apart.
-
Meng de grijze garnalen met de komkommer en lente-uitjes. Verdeel over de aperitiefglaasjes.
-
Spuit de espuma er net voor het opdienen bij. Werk af met een aardappelchips en wat gehakte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven