Toast met romige mascarponecrème, geschaafde venkel en gerookte zalm
Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de dille fijn. Hou het venkelgroen apart.
-
Schaaf de venkel flinterdun met een mandoline en breng op smaak met olijfolie, peper en zout.
-
Klop de mascarpone samen met de ricotta met een garde luchtig. Meng de mierikswortel en fijngesnipperde dille erdoor. Kruid met peper en zout.
-
Rooster de venkelzaadjes in een droge koekenpan en plet ze grof.
-
Snij het brood in driehoekjes en laat aan beide zijden onder de grill kleuren. Bestrijk de toastjes met mascarponecrème. Beleg met venkel en zalm.
-
Werk af met venkelzaad, versgemalen zwarte peper en plukjes venkelgroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven