Gemarineerde kabeljauw met gerookte ham
Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pluk de basilicumblaadjes en snipper ze fijn. Meng de olie, het citroensap en de gesnipperde basilicum onder elkaar. Kruid met peper en zout.
-
Snij de kabeljauw in gelijke stukken van 4 op 4 cm. Marineer deze gedurende 2 uren in de basilicummarinade.
-
Wikkel elke portie vis in een plakje gerookte ham en rol stevig op.
-
Verwarm een scheutje olie in een hete antikleefpan en bak de visstukjes krokant.
-
Verdeel de gemengde sla op de borden. Doe de tomatentapenade in een kommetje en zet in het midden van het bord. Schik de gebakken visstukjes errond.