Vis en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het water met het zout en de suiker. Leg de filet hier 30 min in en zet in de koelkast.
-
Spoel de vis goed af en snij in dobbelsteentjes.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper wat tuinkruiden zeer fijn en meng met de versneden vis en wat sushiazijn.
-
Brand wat sesamzaadjes in een pan zonder vetstof. Koel af en voeg toe aan de vismengeling.
-
Breng het geheel op smaak met limoenrasp en een klein beetje honing.
-
Schil de koolrabi en snij in zeer fijne plakjes met een snijmachine of mandoline.
-
Meng kort met zout en olie tot de koolrabi plooibaar wordt.
-
Dep droog en rol de visvulling hierin op.
-
Meng wat wasabi met mayonaise volgens eigen smaak.
-
Serveer het koolrabirolletje op wat wasabimayonaise op een sesamkoekje of kroepoek.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven