Frittata met broccoliroosjes, kerstomaatjes, spekjes en mozzarella

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de broccoli’s en snij de roosjes in kleine stukjes. Hou de stelen apart voor het andere gerecht. Stoom de roosjes beetgaar.

  2. Klop de eieren los met de melk. Kruid met peper en zout. Voeg de spekblokjes, fijngesnipperde peterselie en gemalen Parmezaanse kaas toe. Meng alles.

  3. Vet een pan in met olijfolie. Schik de broccoliroosjes op de pan. Giet het eimengsel erover.

  4. Snij de mozzarella in kleine stukjes en verdeel tussen de broccoliroosjes.

  5. Snij de kerstomaatjes in 2 en schik ook in de pan.

  6. Zet de pan op het vuur en laat de eieren stollen. Zet nog enkele minuten in de oven op 180°C tot de eieren volledig gestold zijn en de bovenkant ook wat gekleurd is. Zet indien nodig kort onder de grill zodat de bovenzijde van de frittata mooi opgedroogd is.