Oester gin fizz met komkommer en sjalot
Melk , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snij in lange repen.
-
Schil de komkommer en snij ook in even lange repen. Meng onder de sjalot.
-
Werk op met de witte balsamicoazijn en kruid met peper en zout.
-
Doe de oesterschelpen open en maak de oesters los uit de schelp.
-
Schik wat van de groenten in de schelp en leg de oester er terug in.
-
Espuma: warm de gin op en los de suiker hierin op.
-
Voeg het limoensap met de tonic en room toe. Meng als laatste het eiwit erdoor.
-
Giet in een espumafles, draai dicht en steek er 1 gaspatroon op.
-
Schud goed en laat rusten in de koelkast tot gebruik.
-
Peterseliepoeder: was, droog en pluk de platte peterselie.
-
Schik de blaadjes op een vel keukenrol en leg in de microgolfoven.
-
Droog de kruiden 30 sec.
-
Duw de kruiden door een fijne zeef.
-
Spuit, net voor het opdienen, de espuma van gin fizz op de oester. Werk af met wat peterseliepoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven