Worstenbrood met jalapeños, maïs, zoete puntpaprika en cheddar

4Vlees60minPrint
Ingrediënten
  • 1 rol Spar bladerdeeg
  • 300 g Spar rundsgehakt
  • 2 Spar eieren
  • 1 kl komijnpoeder
  • ½ plantje verse koriander
  • 5 jalapeñoplakjes
  • 30 g maïs
  • ½ zoete puntpaprika
  • 30 g geraspte cheddar
  • tacosaus
Recept
  1. Snipper de koriander fijn.
  2. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de puntpaprika en snij het vruchtvlees in fijne blokjes.
  3. Meng het gehakt met 1 volledig ei, de koriander, de puntpaprika, de maïs, de cheddar en de gemalen komijn.
  4. Snij het bladerdeeg in 8 pizzapunten.
  5. Warm de oven voor op 180°C.
  6. Beleg de breedste kant van elk stuk bladerdeeg met 2 el van de gehaktmengeling.
  7. Beleg met 1 kl tacosaus. Rol op en leg op een ovenplaat met bakpapier.
  8. Snij de bovenkant licht in met een scherp mes en bestrijk met een losgeklopt eigeel met een klein scheutje water.
  9. Bak 25 min in de voorverwarmde oven.
  10. Serveer met de overige tacosaus en jalapeños.
< naar recepten