Nacho’s met cheddarsaus en jalapeños

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de grill van de oven voor.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Snij de kerstomaatjes in twee.
-
Snij de lente-ui in fijne ringen.
-
Schik de tortillachips in een ovenschotel.
-
Verdeel de kerstomaatjes, lente-ui en uitgelekte jalapeños erover.
-
Besprenkel met de dipsaus. Bestrooi met 30 g geraspte cheddar.
-
Zet 5 min onder de grill tot de cheddar goed gesmolten is.
-
Breng de room al roerend aan de kook. Voeg de maïzena toe en laat 1 min rustig verder koken.
-
Haal de room van het vuur en voeg 170 g cheddar per handvol al roerend toe tot deze volledig weggesmolten is.
-
Werk de schotel nacho’s af met koriander en serveer met de cheddarsaus.