Nacho’s met cheddarsaus en jalapeños

Nacho’s met cheddarsaus en jalapeños

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de grill van de oven voor.

  2. Snipper de koriander fijn.

  3. Snij de kerstomaatjes in twee.

  4. Snij de lente-ui in fijne ringen.

  5. Schik de tortillachips in een ovenschotel.

  6. Verdeel de kerstomaatjes, lente-ui en uitgelekte jalapeños erover.

  7. Besprenkel met de dipsaus. Bestrooi met 30 g geraspte cheddar.

  8. Zet 5 min onder de grill tot de cheddar goed gesmolten is.

  9. Breng de room al roerend aan de kook. Voeg de maïzena toe en laat 1 min rustig verder koken.

  10. Haal de room van het vuur en voeg 170 g cheddar per handvol al roerend toe tot deze volledig weggesmolten is.

  11. Werk de schotel nacho’s af met koriander en serveer met de cheddarsaus.