Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de pindanoten fijn.
-
Kruid het gehakt met peper en zout.
-
Maak balletjes van het kippengehakt. Rol in de fijngehakte pindanoten.
-
Breng de room aan de kook en warm hierin de pindakaas op tot een gladde zalf.
-
Bak de balletjes mooi krokant in hete olijfolie.
-
Serveer met de pindasaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven