Kipsaté met pindasaus
Kookgerei
Prikkertjes (1)
Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , Pindanoten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kip in repen, leg in een kom en meng grondig met curry, paprika en olijfolie. Weef de reepjes op de prikkers.
-
Bak de satés in olijfolie of gril ze.
-
Doe de pindakaas met wat kokosmelk, een scheut sriracha en sap van 1/2 van de limoenen in een sauspan. Warm op, roer los en verfris met extra limoensap.
-
Serveer alles samen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders