Allergenen

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de kippenbillen door op het gewricht.

  2. Pel de ui en snij in halve ringen. Pel en pers de look. Schil de gember en rasp hem fijn.

  3. Was de wortelen en snij in plakjes.

  4. Verwarm de oven voor op 200°C.

  5. Verwarm een scheut olie in een gietijzeren pot met dikke bodem. Kruid het vlees met peper en zout en bak aan alle zijden goudbruin. Roer de uien erdoor en laat meebakken.

  6. Overgiet met de passata, voeg laurier, tijm, look, gember, cayennepeper en paprika- en currypoeder toe. Verkruimel de bouillonblokjes erover en breng aan de kook. Laat 5 min koken terwijl je voortdurend roert.

  7. Voeg 250 ml water, de wortelen en pindakaas toe en roer door elkaar.

  8. Zet de pot 20 min in de oven tot de kippenbillen gaar zijn en de saus is ingedikt.

  9. Werk af met koriander en gehakte pinda’s naar smaak. Serveer met gekookte rijst.