Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Blancheer de spinazie en erwtjes in ruim gezouten kokend water. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water. Haal uit het water als ze afgekoeld zijn en laat uitlekken.
-
Doe in een blender en mix fijn, voeg de fijngesnipperde munt erbij.
-
Meng er de yoghurt onder.
-
Serveer met getoaste en in repen gesneden pitabroodjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven