Pincho ‘scampi in een amandeljasje’ PT30M 4 porties 65 g bloem 250 g Spar amandelschilfers 50 g panko 16 rauwe scampi’s Boni arachideolie

Pincho ‘scampi in een amandeljasje’

62f652e899838d887f3021296e50a0d0a7f02d2b4c6ebb416fd30fbd46715cc2.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de scampi’s, maar laat het staartstukje zitten. Verwijder het darmkanaal.

  2. Doe de bloem in een kom met een snuif zout. Klop er ± 250 ml water door, tot je een glad beslag krijgt.

  3. Meng de amandelen met de panko.

  4. Hou de scampi’s aan het staartstukje vast en dop ze in het beslag. Laat uitlekken. Haal vervolgens door het amandelmengsel. Druk goed aan met je vingers.

  5. Verhit 3 cm olie in een pot en frituur de scampi’s goudbruin aan elke kant.

  6. Laat uitlekken op keukenpapier.

  7. Steek er een prikker door en serveer.