Montadito met aubergine PT30M 16 porties 2 aubergines 200 g manchego Boni olijfolie 2 teentjes knoflook 2 eetlepels verse tijm 1 stokbrood

Montadito met aubergine

7437764e21406cd8387b15edc3b19407a06b086cdbb998ae2991ab0f033f576b.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Snij elke aubergine in fijne plakken en schik ze op een ovenplaat bekleed met bakpapier.

  3. Pel de look, hak fijn en roer samen met de tijmnaaldjes door wat olijfolie. Bestrijk de plakken aubergine met de olie, kruid met peper en zout en zet 15 min in de oven tot ze zacht zijn.

  4. Snij het brood in plakjes en rooster aan beide kanten krokant in de oven.

  5. Bedek met plakjes aubergine en rasp de manchego erover.

  6. Zet terug in de oven tot de kaas gaat smelten en serveer.