Montadito con morcilla
Ingrediënten
- 2 rode puntpaprika’s
- 200 g bloedworst
- 1 kl rode wijnazijn
- snuifje komijnpoeder
- 8 sneetjes Spar ciabatta
- ½ teentje look
- 1 el bladpeterselie
- Boni Selection Griekse olijfolie
Recept
- Maak een kleine inkeping in de puntpaprika’s, strooi er wat zout in en schud de paprika’s.
- Verhit 3 el olijfolie in een pan op een laag vuur. Bak de puntpaprika’s aan beide zijden, tot ze zacht en licht gekleurd zijn.
- Verwijder de steeltjes en zaadjes en snij in repen. Meng met de azijn en komijn en hou warm.
- Snij de bloedworst in plakjes van 1 cm. Bak ze in olijfolie op een matig vuur aan beide kanten knapperig.
- Rooster het brood licht en wrijf het zachtjes in met look. Besprenkel met wat olijfolie en leg de paprika’s en hete bloedworst erop. Snipper de bladpeterselie fijn.
- Werk af met fijngehakte bladpeterselie en serveer onmiddellijk.
Delen