Montadito con morcilla

4Vlees15minPrint
Ingrediënten
  • 2 rode puntpaprika’s
  • 200 g bloedworst
  • 1 kl rode wijnazijn
  • snuifje komijnpoeder
  • 8 sneetjes Spar ciabatta
  • ½ teentje look
  • 1 el bladpeterselie
  • Boni Selection Griekse olijfolie
Recept
  1. Maak een kleine inkeping in de puntpaprika’s, strooi er wat zout in en schud de paprika’s.
  2. Verhit 3 el olijfolie in een pan op een laag vuur. Bak de puntpaprika’s aan beide zijden, tot ze zacht en licht gekleurd zijn.
  3. Verwijder de steeltjes en zaadjes en snij in repen. Meng met de azijn en komijn en hou warm.
  4. Snij de bloedworst in plakjes van 1 cm. Bak ze in olijfolie op een matig vuur aan beide kanten knapperig.
  5. Rooster het brood licht en wrijf het zachtjes in met look. Besprenkel met wat olijfolie en leg de paprika’s en hete bloedworst erop. Snipper de bladpeterselie fijn.
  6. Werk af met fijngehakte bladpeterselie en serveer onmiddellijk.
< naar recepten