Allergenen
Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de sneden brood.
-
Snij de chilipeper fijn.
-
Meng 2 el olijfolie met het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Bak de sint-jakobsnoten kort aan beide zijden aan in olie op een hoog vuur.
-
Schik de zeevruchten op de sneden brood.
-
Bestrijk ze met de vinaigrette en bestrooi met chilipeper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven