Rauwe groentjes met waterkersmayonaise

Rauwe groentjes met waterkersmayonaise

Allergenen

Eieren , Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de wortelen en snij in staafjes. Schil de komkommer, halveer in de lengte, verwijder de zaadjes met behulp van een koffielepel en snij in staafjes.

  2. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in reepjes.

  3. Was de radijsjes en kerstomaatjes.

  4. Waterkersmayonaise: meng het citroensap met de azijn en meng de olijfolie met de arachideolie.

  5. Doe de eidooiers samen met de mosterd in de keukenrobot, voeg een mespunt zout toe en mix. Voeg de olie beetje bij beetje toe. Voeg, als het mengsel te dik wordt, ½ koffielepel citroenazijnmengsel toe. Doe verder tot alle olie en azijn opgebruikt zijn en de mayonaise de juiste consistentie heeft.

  6. Mix er de look en waterkers door en breng op smaak met peper en zout.

  7. Schik de groenten op een schotel en serveer met de waterkersdip.